Terug

Begeleidingsaanbod

Overweeg je om aan de slag te gaan met het werkschrift Schaamte en Schuld maar vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten? Of aarzel je omdat je bang bent dat het werkschrift teveel overhoop gaat halen en wil je het eerst eens voorzichtig proberen? Het kan ook zijn dat je graag zou willen kennismaken met counselors die je hierbij kunnen begeleiden. Of dat je de eerste stappen wilt zetten met een groep mensen die voor dezelfde uitdaging staan. We organiseren een startbijeenkomst op 5 oktober 2022.

Onder begeleiding van psychologe en auteur van het werkschrift Marjoleine Vosselman en Lien Daams, counselor van de VPSG ga je een start maken met het werken in het schrift door in groepsverband een eerste opdracht te maken. Je ervaart hoe je met het schrift kunt werken en krijgt ondersteuning bij wat je daarin tegen komt. Aan het eind van de bijeenkomst heb je de eerste pagina’s in het werkschrift beschreven en weet je of het bij je past.

Heb je al eens een startbijeenkomst gedaan en wil je dieper ingaan op een thema uit het Werkschrift Schaamte en Schuld dan nodigen we je uit voor de bijeenkomst op 9 november 2022 getiteld Masker op, masker af – over jezelf verbergen en jezelf laten zien. Marjoleine Vosselman en Lien Daams begeleiden je deskundig op je weg naar een leven met grip op jouw unieke masker!

Na elke bijeenkomst kan je er voor kiezen om ofwel zelfstandig verder te gaan met het werkschrift of om afspraken te maken voor individuele begeleiding met of zonder hulp van het werkschrift.

Aanbod

Samen over de drempel
5 oktober Utrecht, 10:00 – 14:30, inclusief lunch
Adres: Graalhuis, Nieuwegracht 51, 3512 LE te Utrecht
Kosten: € 30, € 50, € 70 naar draagkracht inclusief lunch en werkschrift
Begeleiding Marjoleine Vosselman en Lien Daams
Op deze bijeenkomst maak je samen met anderen een start met het werken in het schrift door een eerste opdracht te maken. Je ervaart hoe je met het schrift kunt werken en krijgt ondersteuning bij wat je daarin tegen komt.

Verdiepend verder met het schrift: bijeenkomst ‘Masker op, masker af’
9 november Utrecht, 10:00 – 14:30, inclusief lunch
Adres: Graalhuis, Nieuwegracht 51, 3512 LE te Utrecht
Kosten: € 30, € 50, € 70 naar draagkracht inclusief lunch en werkschrift
Begeleiding: Marjoleine Vosselman en Lien Daams
Een van de oefeningen in het werkschrift gaat over de neiging om je te verbergen als je je schaamt. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met behulp van oefeningen verkennen wanneer jij je verbergt, op welke momenten je graag zou willen verschijnen en hoe je jezelf wil laten zien.

Aanmelden
Kan via info@vpsg.nl of telefonisch op dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur op 023 532 8222. Of vul het formulier in en en geef aan aan welke activiteit je wil deelnemen.